Створення макету електронного замку для частного та корпоративного використання - Гоцкало, С. С.; Ключко, О. В.; Панков, А. А.; Хіхля, К. В. (ХНУРЕ, 2019)
У роботі зроблений огляд існуючих систем електронних систем безпеки та розроблений робочий макет на основі мікропроцесорного модулю. Була розроблена структурна схема та принципова схема пристрою, побудованого на основі мікропроцесорного модулю ArduinoLeonardo. Описані переваги та недоліки цього типу системи доступу.
Keywords: електронний замок; мікропроцесор; Arduino