Ергономічність інтерфейсу користувача - Бельорін-Еррера, О. М.; Чепела, С. П. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розгляд основних засад проектування інтерфейсів. У доповіді зазначається, що принципи ергономіки формулюються комплексно та враховуються при розробці робочої системи з самого початку проектування. Ці принципи повинні поєднуватися з іншими принципами проектування, такими як конструкторські, дизайнерські, архітектурні тощо.
Keywords: принципи ергономіки; проектування інтерфейсів