Потенційні можливості модернізованої станції виявлення цілей зенітного гарматно-ракетного комплексу «Тунгуска» з виявлення та вимірювання координат повітряних цілей - Обод, І. І.; Страшний, І. Л.; Григус, О. Й. (My University, 2006)
Наводиться порівняльний аналіз потенційних показників якості виявлення та вимірювання координат повітряних цілей при введенні до складу станції виявлення цілей зенітного гарматно-ракетного комплексу (ЗГРК) «Тунгуска» автоматичного виявлювача-вимірювача.
Keywords: станція виявлення цілей; зенітний гарматно-ракетний комплекс; виявлення координат; вимірювання координат