Фінансування інклюзивної освіти в Україні та за кордоном - Дмитрик, О. О.; Токарєва, К. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У публікації розглянуто деякі особливості фінансування інклюзивної освіти в Україні та деяких країнах Європейського Союзу. Розглянуто правовий механізм надання субвенції з державного бюджету до місцевих бюджетів на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами.
Keywords: інклюзивна освіта; інклюзивне навчання; особи з особливими освітніми потребами; міжбюджетні трансферти