Проєктування дизайну інтерфейсу мобільного додатку для замовлення та доставки їжі - Байкалова, А. О. (My University, 2024)
У даній кваліфікаційній роботі представлено розробку дизайну мобільного додатку. Пояснювальна записка складається з кількох частин, що охоплюють аналіз технічного завдання, визначення цільової аудиторії, аналіз вихідних даних та аналогів, створення інтуїтивно зрозумілого та привабливого інтерфейсу, а також розробку функціональних прототипів. Робота починається з аналізу ринку та виявлення основних вимог до мобільного додатку. На цьому етапі проведено дослідження конкурентів з метою виявлення їхніх сильних та слабких сторін. На основі зібраної інформації формулюются цілі проєкту та визначаються специфікації. Розробка дизайну розпочинається зі створення архітектури та структури додатку, визначення підсистем та окремих модулів, а також розробки зовнішнього інтерфейсу користувача. В процесі буде проведено порівняння безкоштовних версій різних інструментів для дизайну додатків. На етапі графічного дизайну створено естетичні та сучасні графічні матеріали, які відповідають стилістиці та підвищують візуальну привабливість додатку. Особлива увага приділялася адаптивності дизайну, щоб забезпечити зручне користування додатком на різних розмірах екранів та пристроїв. У процесі розробки UI/UX дизайну створено детальні прототипи, які пройшли кілька етапів тестування та корекції. В результаті роботи буде представлено готовий до розробки дизайн мобільного додатку, який відповідає вимогам та потребам користувачів, забезпечуючи зручний та ефективний користувацький досвід.
Keywords: ui/ux дизайн; графічний дизайн,; адаптивний дизайн