Медико-психологічні та інформаційні аспекти реабілітації і абілітації людини. - Панченко, О. А.; Кабанцева, А. В.; Костін, Д. О. (КВІЦ, 2020)
У тезах доповіді був розроблений психодіагностичний комплекс для дослідження психофізіологічного стану пацієнта за рахунок адаптованого програмного забезпечення та впровадженням методик у невимушеній (ігровій) формі. Спроeктований апаратно-програмний комплекс є портативним і компактним, що дозволяє його мобільне використання. Представлена авторська розробка може бути використаною для первинної діагностики й динаміки стану пацієнта, а також для передрейсового і післярейсового оглядів водіїв-професіоналів.
Keywords: методики-опитувальники; психодіагностичний комплекс; програмно-апаратний комплекс; психофізіологічний стан пацієнта