Ресурси розвитку інноваційного середовища України: гроші & люди - Родченко, В. І.; Прус, Ю. І. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
В умовах посилення процесів глобалізації та міжнародної конкуренції ключовим пріоритетом державної політики стає забезпечення сталого розвитку економіки України шляхом активізації інноваційної діяльності. Виконання даного завдання можливе за умови реалізації інноваційної моделі розвитку економіки, яка передбачає системне та послідовне впровадження сучасних досягнень наукової і науково-технічної діяльності, застосування передових організаційноуправлінських та виробничих систем для створення й реалізації на національних ринках наукоємних інновацій із використанням високих технологій у відповідних конкурентних середовищах
Keywords: Зростання ВВП; Технонаука України