Дослідження ефективності передачі big data - Воропаєва, К. А. (My University, 2020)
Метрики якості визначають економічну складову володіння мережею або системою зв'язку. Тобто вартість оренди або здачі в оренду каналу передачі даних безпосередньо залежить від якості каналу. Вартість, в свою чергу, визначається попитом і пропозицією на ринку.
Keywords: big data