Шкільна геометрія з Maple - Нікітенко, О. М.; Крохмаль, Т. М. (My University, 2019)
Описано використання системи комп'ютерної математики Maple для добудови геометричних фігур та отримання їхніх параметрів. Наведено приклад з описаними та вписаними в трикутник колами.
Keywords: геометрія; Maple; пакет geometry