Розробка сервісних елементів інформаційної системи з продажу агро-садівницьких товарів - Петрова, Р. В.; Овчаренко, А. Р. (ФОП Петров В.В., 2022)
Загальновідомий факт, що Україна вважається аграрною країною. З цього можна спостерігати що вироблення рослинної продукції приватними особами або підприємствами доволі розповсюджено. Однак враховуючи останні роки, купувати власноруч на складах чи магазинах продукцію для господарства стає все складніше. Оскільки світ переходить до безконтактного продажу та безготівкового типу оплати, буде розумно надавати користувачеві можливість замовити товари для агрономії та садівництва, як і будь яку іншу річ.
Keywords: вироблення рослинної продукції; безготівковий тип оплати