Фінансово-економічний моніторинг діяльності підприємства: теоретичні аспекти - Полозова, Т. В.; Халіна, В. М.; Пригунов, П. Я. (УкрДАЗТ, 2012)
У статті визначено основні цілі та завдання фінансово-економічного моніторингу. Розглянуто рівні моніторингу та функції управління станом середовища моніторингу, визначено основні аспекти побудови системи фінансово-економічного моніторингу на підприємстві, визначено послідовність ключових етапів побудови системи фінансово-економічного моніторингу на підприємстві.
Keywords: фінансово-економічний моніторинг; ефективність діяльності підприємства; система моніторингу; елементи фінансово-економічного моніторингу