Розробка модуля «Планування заходів для залучення нових клієнтів» інформаційної системи «Мережа кав’ярень» - Проценко, М. М. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є бізнес-процес «Планування заходів для залучення нових клієнтів». Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля «Планування заходів для залучення нових клієнтів» інформаційної системи «Мережа кав’ярень» для спрощення процесу планування та підвищення його результативності за рахунок аналізу історичних даних про продажі асортиментних одиниць та аналізу показників активності авдиторії після минулої реалізації заходів різних каналів. Досліджено об’єкт автоматизації. Проаналізовано існуючий бізнес процес «Планування заходів для залучення нових клієнтів» та сформульовано постановку задачі розробки модуля «Планування заходів для залучення нових клієнтів» інформаційної системи «Мережа кав’ярень». Проведено описовий статистичний аналіз показників активності аудиторії після минулої реалізації заходів різних каналів та історичних даних про продажі асортиментних одиниць. Розроблено модуль «Планування заходів для залучення нових клієнтів», що є частиною інформаційної системи «Мережа кав’ярень»
Keywords: віртуальна вітрина даних; мережа кав’ярень