Виклики збереження сутності та автентичності при автоматизації процесу конверсії медіа-матеріалів - Шимко, Д.; Штанько, В. (ХНЕУ, 2025)
У сучасному світі технології змінюють спосіб, у який створюються, передаються та використовуються медіа-матеріали. Сучасні інформаційні технології дозволяють швидко адаптувати відео в текст, текст у звук та створювати нові форми контенту. Водночас такі перетворення викликають філософські питання щодо автентичності контенту та впливу на сприйняття.
Keywords: адаптування відео в текст; медіа-матеріали