Модель машинного навчання в піринговій мережі медичних установ - Свірщевський, К. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі машинного навчання в піринговій мережі медичних установ. В роботі досліджено технології, пов’язаними з комп’ютерними мережами, машинним навчанням, великими даними та розподіленими обчисленнями. Запропоновано систему P2P-навчання, яка сприяє підвищенню ефективності навчання та точності діагностики з великою кількістю даних пацієнтів. Оскільки потоки даних мають значний вплив на систему, замість безперервного надсилання часових рядів даних пацієнтів, дані організовуються та передаються в певному часовому вікні на основі терміновості пацієнтів. Запропонований алгоритм базується на концепції NEWS.
Machine Learning Model for Peering Networks in Medical Institutions
Keywords: діагностика; машинне навчання; медична інформаційна система; показники фізіологічної діяльності; часове вікно