Штучний інтелект та машинне навчання в автоматизації - Андреєв, А. С. (ХНУРЕ, 2024)
У роботі розглядаються можливості та перспективи застосування штучного інтелекту і машинного навчання в автоматизації різних процесів. Аналізуються переваги використання ШІ та МН для підвищення продуктивності та якості розробки програмного забезпечення, розширення його функціональності, а також оптимізації логістичних ланцюжків і забезпечення безпеки критично важливих систем.
Artificial intelligence and machine learning in automation
Keywords: штучний інтелект; машинне навчання