Дослідження засобів управління системами Smart House - Морковін, Є. О. (My University, 2018)
Мета роботи – дослідження засобів управління smart house та розробка централізованої системи управління smart house з використанням гіпервізора. На основі аналізу проблем існуючих smart house систем було запропоновано рішення з використанням гіпервізора, а також були розглянуті варіанти скорочення витрат при реалізації даного рішення. Було проведено експериментальне дослідження можливості розгортання гіпервізора на персональному комп’ютері різних конфігурацій. Розглянуто програмне забезпечення для створення віртуального середовища розумного будинку. В результаті була створена модель, яка вирішує всі поставлені завдання і дозволяє розширити функціональні можливості системи управління будинку.
Keywords: програмне забезпнечення; гіпервізор; віртуальна машина; розумний будинок; персональний комп’ютер; smart house