Стратегічне управління малими машинобудівними підприємствами в умовах нестабільного зовнішнього середовища - Соколова, Л. В.; Колісник, О. В. (Видавництво "Точка", 2014)
У монографії розглянуто проблеми функціонування малих машинобудівних підприємств в умовах нестабільного зовнішнього середовища, проведено аналіз динаміки їх фінансового становища; удосконалено систему управління інвестиційними ризиками малих підприємств, а також теоретико-методичні засади щодо формування стратегії управління малим підприємством; визначено основні етапи стратегічного управління, послідовна реалізація яких дозволить малим підприємствам досягти своїх стратегічних цілей та утримати стійкі конкурентні позиції на ринку в умовах нестабільного бізнес-середовища.
Keywords: стратегічне управління малі підприємства машинобудування