Дослідження ефективності впливу графічного дизайну на сприйняття навчального матеріалу - Корнієць, Н. В. (My University, 2020)
В результаті виконання роботи та отриманих експериментальних даних було сформульовано рекомендації щодо дизайну навчальних видань. Результати, що отримані у процесі дослідження, мають практичну значимість, рекомендації можуть бути використаними з метою полегшення та прискорення етапу розробки загальної концепції дизайну макету видання та вибору характеристик верстки.
Keywords: верстка; навчальна література; ефективність сприйняття