Гуртовий аналіз даних із використанням нейромереж - Карпушин, Д. (My University, 2023)
Розглядаються підходи до гуртового аналізу даних у вигляді множини дескрипторів ключових точок зображення. В якості складової компоненти аналізу використовується мережа Кохонена. Обговорюються переваги застосування ансамблевих рішень для покращення точності у задачі класифікації зображень.
Keywords: комп'ютерний зір; класифікація зображень; аналіз даних