Дослідження впливу 3D-візуалізації товарів на попит у преміальному сегменті будівельної сфери - Коновалов, Д. К. (My University, 2025)
Метою дослідження є вивчення впливу 3D візуалізацій товарів на попит у преміальному сегменті будівельної сфери, та визначення їх ефективності як інструменту боротьби з демпінговими тенденціями. У кваліфікаційній роботі здійснено аналітичний огляд літератури за тематикою дослідження; проведено аналіз конкурентів в сфері 3D візуалізації; розібрано технологічний процес створення 3D-візуалізацій; проведено аналіз програмного забезпечення для розробки 3D-візуалізації; зміст експерименту; вибір критеріїв та розрахунок експертних оцінок; аналіз результатів експериментального дослідження; рекомендації по розробці та впровадженню 3D-візуалізацій у преміальному сегменті будівельної сфери. Проведено економічне обґрунтування доцільності проведення даної науково-дослідної роботи та визначено економічну ефективність.
Keywords: 3d-візуалізація; будівельна сфера; демпінгові тенденції; маркетингове просування