Роль Василя Стуса у відродженні української літератури в радянські часи - Бондаренко, О. Г.; Сергієва, А. В. (ХНУРЕ, 2020)
Василь Стус – український поет, дисидент, політв’язень. Був борцем за незалежність України. Посмертно герой України. Чим жив і за що помер до сьогодні залишається таємницею. Саме тому тема творчості Василя Стуса і сьогодні залишається актуальною.
Keywords: українська державність; українознавство