Розробка програмного модуля для автоматизації вибору пристроїв для виміру тиску на операції формоутворення - Новенко, М. Д. (My University, 2020)
У магістерської атестаційній роботі проведено аналіз особливостей процесу формоутворення та термообробки при формоутворенні металевих виробів. В роботі розроблено метод та алгоритм вибору пристрою для виміру тиску, на базі яких в обраному середовищі Visual Studio розроблено програмний модуль для автоматизації вибору таких пристроїв. Визначено надійність розробленої системи та проведено експеримент. Для визначення основних шкідливий виробничий факторів в робочій зоні виконали необхідні розрахунки в підрозділі з охорони праці.
Keywords: формоутворення; вимір тиску; метал