Вибір методів захисту інформації в системах документообігу залізничного транспорту - Лахно, В. А.; Пойманов, М. М. (ХНУРЭ, 2015)
У статті запропоновано новий підхід у методології розпізнавання загроз для інформаційної безпеки (ІБ) систем документообігу (СДО) на підприємствах залізничного транспорту. запропонована інтелектуальна інформаційна технологія оцінки ступеня доцільності використання варіантів захисту СДО на основі регресійного механізму логічного висновку за рахунок використання нечітких баз знань і рівняння регресії. На основі запропонованої нечіткої регресійної моделі розроблена система підтримки прийняття рішень при діагностуванні параметрів захищеності СДО
Keywords: інформаційна безпека; системи документообігу