Метод підвищення точності аналізу та обробки складноструктурних зображень - Чхеідзе, В. О. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є процес аналізу та обробки растрових складноструктурних зображень. Предметом дослідження є моделі та підвищення точності та продуктивності алгоритмів аналізу та обробки складноструктурних зображень. Мета кваліфікаційної роботи полягає у підвищенні точності та продуктивності алгоритмів аналізу та обробки складноструктурних зображень. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз сучасного стану аналізу та обробки растрових складноструктурних зображень. Проведені дослідження підходів до локалізації та визначення типів сегментованих об'єктів. Проведені дослідження підходів до розпізнавання образів та їх угруповання. Удосконалено та досліджено метод підвищення точності аналізу та обробки складноструктурних зображень.
Method for Increasing the Accuracy of Analysis and Processing of Complex Structured Images
Keywords: складноструктурні зображення; точковий об’єкт; лінійний об’єкт; площинний об'єкт