Сучасні інтеграційні форми промислових підприємств: теоретико-аналітичний аспект - Полозова, Т. В. (Херсонський державний університет, 2016)
Проаналізовано теоретичні аспекти інтеграційних процесів промислових підприємств. Запропоновано як організаційну форму об'єднання підприємств – інтегрований промисловий блок. Такі інтегровані структури володіють більш потужною інноваційно-інвестиційною спроможністю, ніж окремі підприємства, взаємодія яких покликана підвищити ефективність діяльності через прояв синергетичного ефекту, що виникає в результаті інтеграційних процесів
Modern forms of integration of industrial enterprises: theoretical and analytical aspect
Keywords: інтеграційні форми; промислові підприємства; інтегрований промисловий блок; принцип комплементарності