Метод забезпечення надійності полінгової мережі у поставарійному стані високомобільного вузла рою БПЛА - Шостак, А. Р. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження методу забезпечення надійності полінгової мережі у поставарійному стані високомобільного рою БПЛА. У ході виконання кваліфікаційної роботи було досліджено комунікаційну архітектуру рою БПЛА, визначено їх плюси та мінуси, досліджено протоколи маршрутизації, оглянуто існуючі стратегії забезпечення надійності мережі, а також проаналізувати основні аспекти, які можуть зробити БПЛА чутливими до пошкоджень. Після чого було розглянуто декілька існуючих методів, які спроможні забезпечити надійність мережі й відновити з’єднання у поставарійному стані. Після дослідження було обрано один метод з огляду на його унікальні можливості та переваги над іншими методами, який буде розглянуто в моделюючій частині й порівняно з іншими методами.
Method for Ensuring the Polling Network Reliability in the Post-Emergency State of a Highly Mobile UAV Swarm Node
Keywords: рій БПЛА; полінгова мережа; комунікаційна архітектура; протокол маршрутизації; надійність мережі