Дослідження методів розпізнавання облич - Ляшенко, Г. Є.; Даниленко, О. І. (видавництво "МАДРИД", 2019)
В роботі проведено аналіз методів біометричної автентифікації. Досліджена ефективність роботи методів розпізнавання облич за допомогою програми, в якій реалізовані поширені методи біометричної ідентифікації за обличчям. Проведено аналіз методів за швидкістю роботи, якість розпізнавання при різних впливах на зображення.
Keywords: біометрична автентифікація; розпізнавання облич