Спосіб боротьби з перевантаженням на сервері SIP - Кузьміних, Є. Д.; Агеєв, Д. В. (ХНУРЕ, 2013)
Спосіб боротьби з перевантаженням на сервері SIP включає виявлення перевантаження за завантаженням ресурсів сервера та реакцію на перевантаження з пробалістичною схемою регулювання відмовами. При цьому у режимі перевантаження сервер SIP обробляє вхідні повідомлення, враховуючи фазу встановлення з'єднання, використовує динамічний пріоритет при обслуговуванні повідомлень у черзі буфера та детерміновану схему прийняття рішення про відмову в обслуговуванні.
Keywords: перевантаження на сервері; мережі IP-телефонії