Тенденції розвитку інтерактивних паковань - Ніконова, А. Ю.; Бокарєва, Ю. С. (ХНУРЕ, 2020)
У даній роботі розглянуті сучасні тенденції у маркуванні сучасного споживчого паковання. Сучасні розробки у напрямку споживчого маркування, дійсно, стають унікально-осучасниними. І цей унікальний інструмент взаємодії зі споживачем допомагає прийняти рішення про покупку в місцях продажу, поставити питання, відправити відгук, здійснити повторну покупку або розповісти про покупку в соцмережах.
Keywords: споживач; пакування