Програмна система для підтримки волонтерської діяльності. Серверна частина - Сорокін, В. С. (My University, 2025)
Об'єкт розробки – серверна частина (back-end) програмної системи для автоматизації процесів збору пожертв, обліку закупівель та звітності в межах волонтерської ініціативи. Ця частина включає інтеграцію з базою даних, реалізацію бізнес-логіки для обробки запитів, забезпечення захисту даних та взаємодії з клієнтською частиною. Мета розробки – створити надійну та ефективну серверну платформу, яка дозволяє автоматизувати основні процеси обліку фінансових надходжень, управління закупівлями, веденням звітів, а також забезпечить безпечну обробку даних і зручну інтеграцію з фронтенд-застосунками або іншими сервісами. У результаті реалізовано серверну частину, що підтримує ключові функції системи для обліку пожертв, ведення закупівель, звітності та взаємодії з користувачами через HTTP API.
Keywords: волонтер; автоматизація процесів збору пожертв; облік закупівель