Розроблення застосунку для управління тарифними пакетами компанії мобільного зв’язку - Личагіна, С. М. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є управління тарифними планами. Метою роботи є розробка застосунку для швидкого та автономного управління акаунтом абонентів, який дозволяє користувачам аналізувати власний тариф, змінювати його за власними потребами, та управляти рахунком. Проведено дослідження існуючих платформ та застосунків для управління тарифними планами, а також аналіз засобів для створення застосунків мовою Java. Змодельована модель бази даних, та реалізовано зберігання застосунком даних. У результаті роботи здійснена програмна реалізація десктоп застосунку для управління тарифними пакетами компанії мобільного зв’язку за допомогою фреймворку JavaFX, та системою управління базами даних Oracle.
Keywords: управління тарифними пакетами; статистичний аналіз тарифного плану; обробка команд; реляційна база даних