Правові аспекти організації й проведення медичного огляду працівників навчально-виховних закладів - Конопельцева, О. О. (Право, 2016)
У статті аналізується процедура проведення медичного огляду працівників навчально-виховних закладів. Автором досліджено механізм проведення медичного огляду, що має складну структуру та охоплює сім послідовних етапів, які є послідовно-підпорядкованими. // The article analyzes the procedure for conducting medical examination of educational institutions employees. The author investigated a mechanism for conducting a medical examination having a complex structure and covers seven successive stages that are consistent-subordinate.
Keywords: медичний огляд; працівник; відсторонення; стан здоров’я; medical examination; employee; detachment; health