Спосіб генерації бінарних даних за допомогою скриптових мов програмування для деяких завдань у галузі поліграфії - Сокорчук, І. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасній поліграфічній промисловості бінарні дані є невідʼємною частиною процесу створення та друку друкованих матеріалів. Вони використовуються для зберігання різноманітної інформації, зокрема, такої як зображення, шрифти, макети, дані кольорів та управління друкарським обладнанням.
Keywords: поліграфічна промисловість; поліграфія