Дослідження ефективності code coverage в автоматизованому тестуванні веб-застосунків - Кунченко, Д. В. (My University, 2025)
Метою даної роботи є комплексний аналіз впливу покриття коду на якість веб-застосунків. Дослідження спрямоване на визначення взаємозв'язку між рівнем тестового покриття та ефективністю програмного забезпечення, виявлення методологічних особливостей автоматизованого тестування. Об'єктом дослідження є процеси забезпечення якості програмного забезпечення через автоматизоване тестування. Основна увага приділяється методологіям, інструментам та стратегіям тестування, які дозволяють підвищити надійність та продуктивність веб-додатків. Предметом дослідження слугують метрики покриття коду, їх типологія, взаємозв'язок з якістю тестування та потенціал щодо виявлення потенційних вразливостей у програмному забезпеченні. Аналіз буде проведено з використанням PHP, фреймворку Codeception та інструменту Xdebug.
Keywords: автоматизоване тестування; тестування веб-додатків