Оптимізація пошуку сусідів у методі гідродинаміки згладжених частинок - Стрекозов, А. Д. (My University, 2019)
Атестаційна робота присвячена дослідженню оптимізації існуючих алгоритмів та їх програмній реалізації сучасними засобами. Були розглянуті найбільш поширені алгоритми пошуку сусідів, методи оптимізації програмного коду сучасними засобами. Обчислювальний експеримент було проведено для 1000 тестових частинок у кубі, побудована оцінка кожної варіації алгоритму та оптимізації програмного коду, побудована загальна оцінка оптимізації на прикладі моделювання течії в’язкої рідини за допомогою GLUT.
Keywords: алгоритм найближчих сусідів; бокс; алгоритм просторового хешування; гідродинаміка згладжених частинок