Фізичне виховання студентів на основі української бойової культури - Литвиненко, А. М. (ХДАФК, 2022)
У тезах відображено стан, проблеми та перспективи психолого-педагогічної підготовки студентів в умовах сучасного освітнього простору й воєнного стану в Україні. Система підготовки сучасного національного виду спортивних єдиноборств – хортингу має великий арсенал ефективних методик фізичного та духовного вдосконалення студентської молоді і повинна знайти широке застосування в системі закладів вищої освіти України.
Keywords: хортинг; бойові традиції; фізичне виховання; єдиноборства