Пристрій для контролю використання вогнепальної зброї - Омаров, М. А.; Цехмістро, Р. І.; Шаповалов, С. В.; Козуб, П. А. (My University, 2023)
Корисна модель належить до технологій використання вогнепальної зброї, а саме до контролю за її використанням, зберіганням, переміщенням та визначенням місця її використання.
Keywords: вогнепальна зброя; використання зброї; зберігання зброї; переміщення зброї; контроль зброї