Проєктування та розробка web–сайту «Одиниці вимірювання CSS3. Детальне керівництво» - Булгакова, С. І. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є створення навчального сайту «Одиниці вимірювання CSS3» із зручної та логічної організації контенту на сайті, яка дозволить користувачам швидко та легко знаходити необхідну інформацію про основні одиниці виміру CSS3 та їх використання у веб -дизайні. Актуальність сайту обумовлена тим, що CSS3 – це остання версія каскадних таблиць стилів (Cascading Style Sheets), яка надає розробникам можливості більш гнучкого та ефективного управління зовнішнім виглядом веб-сторінок. В якості інструментів для створення даного веб-видання буде використано мову розмітки HTML, стилі CSS та програмні забезпечення: Adobe Photoshop, Sublime Text 3, Google Chrome browser, Bootstrap. В результаті роботи отримано адаптивний сайт і з зрозумілою навігацією, що дозволятиме користувачу ознайомитися з такою темою «Одиниці виміру в CSS3. Детальне керівництво».
Keywords: створення навчального сайту; тестування