Вплив колірної гами магазину на купівельну спроможність покупців - Задорожна, В. (ХНЕУ, 2024)
Колірна гама магазину є важливою складовою для його конкурентоспроможності серед інших. Купівельна спроможність у сучасній науці розглядається з різноманітних позицій, зокрема у світлі успішності реалізації соціально-економічної політики, економіки праці, демографії, доступності отримання населенням необхідної кількості товарів та послуг, забезпеченням високої якості життя населення та дотримання соціальних стандартів, впливу на формування ресурсів домогосподарств, забезпеченням доступу до освіти та охорони здоров’я.
Keywords: купівельна спроможність; колірна гама