Дослідження методів аутентифікації користувачів в інформаційно-комунікаційних системах - Колос, В. Ю. (My University, 2020)
В роботі проведено огляд та порівняльний аналіз існуючих алгоритмів та методів реалізації систем аутентифікації користувачів web-ресурсів. Проведено дослідження парольних політик відомих web-ресурсів иа розроблено поради користувачам щодо створення паролів. Запропоновано надійну та зручну систему двофакторної аутентифікації на основі одноразових паролів, QR-кодів та сканеру відбитку пальця в смартфоні.
Keywords: авторизація; парольна аутентифікація; ідентифікації користувачів; мобільний пристрій