Управління грошовими потоками в системі фінансово-економічної безпеки підприємства - Пошита, А. М. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – управління системою фінансово-економічної безпеки підприємства. Мета дослідження – теоретичний аналіз підходів та розробка методичного інструментарію планування грошових потоків як елемента управління в системі фінансово-економічної безпеки підприємства. Розглянуто теоретичні основи фінансово-економічної безпеки підприємства. Розкрито сутність та класифікацію грошових потоків. Наведено основні етапи управління грошовими потоками в системі фінансово-економічної безпеки підприємства. Проведено аналіз техніко-економічних показників діяльності ТОВ «Єврофасад». Визначено фактори впливу на грошові потоки підприємства, що досліджується. Запропоновано методичне забезпечення планування грошових потоків в системі фінансово-економічної безпеки підприємства. Здійснено практичну реалізацію запропонованого методичного інструментарію планування руху та ефективності використання грошових потоків на прикладі ТОВ «Єврофасад».
Management of Cash Flows at Enterprise Financial and Economic Security System
Keywords: фінансово-економічна безпека підприємства; грошовий потік; ліквідність; синхронізація; якість управління; financial and economic security of enterprise; management; cash flow; liquidity; synchronization; quality of management