Проєктування тренінгової системи для дистанційного навчання студентів цивільної авіації з використанням технологій віртуальної реальності - Селіванова, К. Г.; Соловйова, О. І.; Семеренко, Ю. О. (КЛК ХНУВС, 2021)
В тезах доповіді було розроблено спеціалізоване програмне забезпечення, адаптованого до онлайн-режиму в рамках проєктування тренінгової системи на базі технології віртуальної реальності, з метою проведення динамічного тестування студентів цивільної авіації для забезпечення їх якісної професійної підготовки.
Keywords: тренінгова система; віртуальна реальність; динамічний тест; студенти цивільної авіації