Проектування архітектури веб-системи психофізіологічного тестування - Ткаченко, В. П.; Парамонов, А. К.; Шапошник, Я. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасному світі зростає популярність використання психофізіологічних методів для аналізу та дослідження психологічних процесів. Поєднання цих методів з веб-технологіями відкриває широкі можливості для створення високоефективних систем психофізіологічного тестування. У даній роботі розглядається проектування архітектури веб-системи для психофізіологічного тестування, що дозволяє здійснювати тестування в режимі онлайн з використанням психофізіологічних даних.
Keywords: психофізіологічне тестування; веб-застосування