Завадостійкість радіолокаційних систем ідентифікації за ознакою «свій-чужий»: монографія - Свид, І. В.; Обод, І. І. (Друкарня Мадрид, 2021)
У роботі наведено коротку характеристику та можливості засобів інформаційного забезпечення користувачів системи контролю використання повітряного простору. Приводиться комплексна оцінка завадостійкості існуючих радіолокаційних систем ідентифікації за ознакою «свій-чужий» та її вплив на якість інформаційного забезпечення користувачів. Матеріали монографії призначено для наукових і науково-технічних працівників, які займаються розробкою, проектуванням, експлуатацією та інформаційним забезпеченням систем контролю використання повітряного простору. Також матеріали можуть бути корисними науково-педагогічним працівникам, аспірантам та здобувачам вищої освіти закладів вищої освіти.
Keywords: радіолокаційна система; ідентифікаційна система; «свій-чужий»; завадостійкість; інформаційне забезпечення; якість обслуговування