Роль технологій SAST і DAST для тестування безпеки програмних продуктів - Бріль, В. М.; Федорченко, В. М. (ЧДТУ, НТУ "ХПІ", ВА ЗС АР, УТіГН, ДП "ПД ПКНДІ АП", 2020)
Метою доповіді є аналіз двох автоматизованих рішень, які можуть допомогти розробникам та тестувальникам виявити вразливі місця в коді на різних етапах життєвого циклу розробки програмного забезпечення (SDLC). Наводяться результати порівняльного аналізу двох методологій тестування програмного продукту на предмет захищеності.
Keywords: безпека програмного забезпечення; вразливості; тестування захищеності; SDLC