Комутаційний пристрій - оптоелектронний аналог електромагнітного реле струму - Бутенко, В. М.; Головко, О. В.; Зайченко, О. Б.; Мелешко, В. В.; Мірошник, М. А.; Мойсеєнко, В. І.; Чуб, І. М.; Чуб, С. Г. (My University, 2017)
Корисна модель належить до імпульсної техніки та може використовуватись для комутації ланцюгів постійного і змінного струмів у приладах автоматики та інформаційно-вимірювальної техніки.
Keywords: комутаційний пристрій; електромагнітне реле