Метод інтелектуального аналізу і оцінки публікаційного потенціалу - Кулек, О. П.; Шубін, І. Ю. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка критеріїв вибору тих або інших наборів показників, їх автоматизоване вилучення з доступних джерел і інтеграція наукометричної оцінки в інформаційну систему наукової установи (університету).
Keywords: наукометрична оцінка; розробка критеріїв вибору