Аналіз сучасних розробок в області розумного будинку - Дяченко, Е. С. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті було розглянуто та проведено аналіз сучасних розробок в області розумного будинку (Smart Home), а саме поняття розумного будинку як автоматизованої системи, основні елементи розумного будинку. У результаті аналізу були перелічені сучасні розробки, виявлено їх переваги та недоліки.
Keywords: розумний будинок; Smart Home