Виявлення точкових аномалій у наборах даних - Федоренко, Є. Д.; Кіріченко, Л. О.; Кобзєв, В. Г. (МДУ, 2021)
У роботі розглядаються точкові аномалії , які найбільш поширені у часових рядах, та методи їх виявлення.
Keywords: точкові аномалії; часовий ряд; метод опорних векторів