Дослідження і розробка методики поліпшення інтерфейсу Інтернет магазину - Токар, О. Р. (My University, 2020)
Метою магістерської атестаційної роботи є вибір та аналіз формування критеріїв оцінювання якості інтерфейсу сайту з метою поліпшення користувацького досвіду та зменшення затрат часу при його тестуванні. У ході дослідження було сформульовано набір критеріїв для оцінки якості інтерфейсу сайту та його кількісну оцінку. Проведено оцінку ефективності методики з економічним обгрунтуванням НДР.
Keywords: користувацький інтерфейс; веб-дизайн; ui/ux; юзабіліті; оцінка якості; веб-сторінка